PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os påwww.auningshop.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Postnummer
by
Telefonnummer
E-mail adresse

Registreringen af dine personoplysninger foretages med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne bliver registreres hos Auning Skilte hvor de bliver opbevaret i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke. Du er således informeret om præcist, hvilke oplysninger, der indsamles af os og hvorfor. Ansatte ved Auning Skilte har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.auningshop.dk er Henrik Kjær Pedersen. Kundeoplysninger opbevares ikke krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger der er afgivet til www.auningshop.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret i databasen hos www.auningshop.dk har du altid mulighed for, og ret til, at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også mulighed for, og ret til, indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret hos os om dig. Disse rettigheder har du ifølge Persondataloven. Henvendelse vedrørende disse data skal ske til Auning Skilte på e-mail til henrik@auningskilte.dk

COOKIES
På www.auningshop.dk anvendes cookies. Cookies anvendes med det formål at optimere websitet og websitets funktionalitet, så besøget bliver så nemt som muligt for dig. Du kan selv slette cookies fra din computer, hvordan dette gøres afhænger af hvilken browser der benyttes. LOGSTATISTIK Der benyttes en logstatistik på www.auningshop.dk. Logstatistikken er et statistik-system der opsamler information, der kan give et statistisk billede af, hvor vores besøgende kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvordan der navigeres rundt i shoppen, og hvor på webshoppen siden forlades mv. Vores logstatistik anvendes kun med det formål, at optimere www.auningshop.dk