Skilte & Folie

I skilte og folieafdelingen dekorerer vi alt: biler, lastbiler, motorcykler, butiksvinduer, vægge, ja sågar et fly er det blevet til.
Vi hjælper gerne med det grafiske samt laver udkast og idéoplæg på dekoration, hvad enten der er tale om skilte til idrætshallen, facader på butikker og industribygninger med eller uden lys, dekoration af biler, lastbiler, trailere, både eller bare en wall-sticker til hjemmet. Vi udføre også totalindpakninger af køretøjer, uanset om det drejer sig om farveskift på bilen for sjov, for at den skal passe i farven til resten af bilparken, eller du ønsker at få billeder på. Mulighederne er mange og det er (næsten) kun fantasien der sætter grænser.

Print i storformat
Vi fremstiller presseningsbanner, stofbanner og stilladsbanner, både til indendørs og udendørs brug. De fleste af vores bannermateriale er fremstillet af brandhæmmende materialer (B1 certificeret) og må derfor også bruges indendørs til messer og lignede. Vi printer også på papir, glos og semigloss, lærred, pp-film til rulledisplay, varmetransfer til tekstil, samt folie som lamineres efter behov og ønske i enten blank eller mat. Mulighederne er mange, så kontakt os og lad os hjælpe med, at finde den optimale løsning til dit projekt. Og bare rolig, intet er for skørt eller tosset hos os.